Duelist - [3.11] Empalla TS+Flood Champion |6,5k+CV |Unikt anstendig mål |Alt innhold - Forum - eksilsti (2024)

Endringer i 3.11

Åpenbaringen

OVERRASKELSE!!!Det er ingen reelle endringer i tillegg til å miste klynge juveler av dype kutt, og Arborix er fremdeles bra, faktisk sparer det et poeng ved å ikke måtte ta jernreflekser nå som en første ærbødighet i en sjelden.Så det var ingen alvorlige endringer og ingenting ble bombardert.Jeg vil gjerne legge til mer, men nei, det samme som alltid.

Endringer i 3.10

Åpenbaringen

Overraskelse Det er ingen endringer: d.I alle fall ble vi sterkere med den nye juvelen av klynge som ga oss en annen impall på +1.Det kan hende du må slippe noen DP-er i treet eller livet, kanskje for å ta det for 5-7 reiseknuter.

Jeg har lagt til bombardement til hovedkoblingene våre, selv om vi dessverre mister et lite liv, men alt er i orden.En leser snakket også med meg om Barge + Arrow Nova Support kombinert med sperringsterskelen.Denne kombinasjonen er rask og en annen måte å spille denne konstruksjonen på.Jeg vil faktisk anbefale det på TS i SSF.Takk @roskyprinss for å fortelle meg om dette.De foretok noen beregninger, og du kan få rundt 45-55 piler per lansering.Med juvelen fra terskelen som hopper til 70 hele piler!Kombinert med kjeden er gal..Ja, GGG sa at dette var en feil.

INTRODUKSJON

Åpenbaringen

Så som en introduksjon var det mange nervøse ting og endret seg med måten denne samlingen fungerer på.Vi mistet vår pseudo ondskapsfulle proj -bue på 7 lenker, og det var også endringer av impalert.Ikke bekymre deg.Denne konstruksjonen er fremdeles motstandsdyktig og forblir rask for å drepe sjefer uten problemer.

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (1)

Fordeler -
* Tanky - ferdigHøyre+(Nå 6,5k+) Livet lett med Fortify + Vaal smeltet skall.Tank Metamorphs er spillet vårt.
*God DPS(Høy DPS -sjef med bombing)
* Relativt billig å starte
* Projectile Skills Base

Contras -
* Større DPS -kostnadPENGER
* Det er ikke den raskeste klare
* Chaos Res er vanskelig å finne (Soul of Shakari Pantheon er vår venn)
* Det kan fortsatt være tregt i eldre datamaskiner.

*Merk om vekket.
Så vekket GMP/VICOUSPROJ/Brutalitet øker DPS -en vår litt.Selv om dette skal være de siste tingene du kjøper, siden de koster en arm og et ben, kan det samme sies om hjertet av Kaom korrupt for å øke skaden.

Konstruksjonskonsept

Åpenbaringen

Jeg ønsket en lysbuekonstruksjon som var motstandsdyktig, men alltid i stand til å lage sjefer på et anstendig nivå med tilstrekkelig investering.Jeg innså at ved å bruke TS Empare kunne jeg få begge deler.

Ved hjelp av mester får vi Master of Metal.Dette gir oss 20 % som sannsynligvis vil gi seg gratis, 2 ekstra skinnende slag og ytterligere fysiske skader for hver impalert.
Vi tar også en holdning til å bruke Fortify sammen med First for å streike for å skremme gratis og en måte å lure døden på.Når vi kommer til liv, får vi adrenalin som gjenvinner 25% av livet.

Med Master of Metal kan vi kombinere et observatørøy med to ekstra impallerende slag for en "mer" multiplikator.

Vi kan også få 100 % sannsynlighet for Empares hvis vi bruker Swowing og Dread Banner.


Banditter
Mastral for alle.
Alira kan være bra for deg hvis du trenger hvile.

UTSTYR

Åpenbaringen

Buen

Vi tar en Arborix og bruker jernrefleksjoner i treet for ekstra rustning.Med denne buen får vi 2 gratis ekstra piler og nært rekkevidde kombinert med punktemne.
-Nota (vi vil at denne buen skal være av best mulig kvalitet, enten gjennom Hillock eller Bestary 30% korrupsjon. Hver 1% kvalitet er i utgangspunktet 1% mer skade siden den fysiske skaden øker.

Nå er det et visst bruddpunkt der en sjelden bue utløper til Arborix, disse buene koster en formue og kanskje ikke er tilgjengelig for de fleste.

Startbuer

Åpenbaringen

For å starte med buene, kan du ta et dødsverk eller et glød av løvens øye i mellomtiden.

Dirrende

For vår latter, kan du ta en merkelig latter i live/Critmulti/ekstra pil/prosjekthastighet.Selv om jeg la merke til at jeg fikk mer DPS ved å bruke en borehals for å stikke hull.Du kan også ta en latter fra Rigwalds, siden de er billigere enn noen gang i denne ligaen, er gratis holdet utrolig.

BRYST

For brystet tar vi et Kaom -hjerte for 500 liv.Andre gode alternativer kan være en Faruls pels for gratis kraft/vanvidd.En annen er Yriels som fremmer med ekstra fys.Et veldig dyrt alternativ er et av de nye kistene av fysisk eksplosjon i en kryssbase.

God Kaoms korrupsjon

Eksplosjonskiste er alternativet med høy end, og vi kan bruke flom.Kritikeren i brystet kompenserer DPS i treet som vi måtte slippe for å få mer liv.
I tillegg trenger vi ikke lenger å bekymre oss for lik eksplosjoner når alt eksploderer med et godt utbrudd: D.

Ringer

Vi vil ha minst en ring med Assasins Mark i kuppet, slik at rengjøring er lett og vi kan kaste en blødning fra Maná i treet.Den andre ringen kan ganske enkelt være en høy livsring med ekstra oppløsning og fysikk.

Casco

Vi vil ha en hjelm med tornado -skudd fortryllelse for den ekstra pilen.Modsene i hjelmen vi ønsker er to utgravningsmodier, #% økning i forsterkningseffekten på deg
Og fiender i nærheten får økt fysisk skade med # %.Hvis mulig, finn en i live og være nødvendig om nødvendig.

Hansker

Her vil vi ha hansker med ekstra fysikk, angrepshastighet, liv og oppløsning.Favorittbasen ville være hanskene med grep, jeg må fremdeles oppdatere hanskene til det bedre, men de har fungert ganske bra.

Jeg har nettopp oppdatert hanskene mine til disse, de har ikke en fysisk skadesirkulasjon, men INC -prosjektilsirkulasjonen er en stor impuls.


Så som et eksempel på hansker med grep, er disse her.

STØVLER

Bare normalt liv/MS/RES -støvler.Det er nye modifiserte støvler for jegere som gir halevind hvis du vil gå på den veien.En god fortryllelse kan også være en kritisk fortryllelse i støvlene dine.

Amulet

Det vi virkelig ønsker her er en AULs stolthet.Dette gjør at vi fritt kan utføre stolthet og samle kjøtt og stein knyttet til Maim.Vi kan også øke presisjonen helt på denne måten.Hvis AUL er for langt fra rekkevidden, kan du ta en sjelden kritikerkritiker med liv / oppløsning og til og med kattens utseende hvis du bruker en Faruls.

For et anoitment velger jeg iherdighet for litt liv og skade.Du kan velge disiplin og trening for å oppnå mer liv, splittende streik kombinert med en Leon -eyed Jewel for å få mer reduksjon av fysisk eller krystallhud for å oppnå mer elementær immunitet.

BELTE

Her har vi noen alternativer.For skaden ønsker vi å ta en spiral av Ryslatha.Hvis vi ønsker å være litt flere stridsvogner, kan vi ta en sjel Tel for Effects Life Leech.Hvis du mangler, vil en sjelden vice stiggous gjøre det bra.

Kolbe

Det dyreste er en døende sol.Selv om du ikke trenger en.
- Belching Life med blødende ekstraksjon.
- Diamantflaske med forbannelse eliminering eller frysing eliminering
- Rask sølvflaske med økt bevegelseshastighet og økt varighet eller økt effekt.
-Put av sølv for angrep med frysing eller forbannelse eliminering.Eller her kan vi ta en basaltkolbe med de samme rullene.
* Et dyrt alternativ er å ta en flaske tro hvis du ønsker og erstatter den med sølvkolbe eller livskolbe hvis du føler deg komfortabel.

Rask sølvffekt

Utjevning

Åpenbaringen

For å nivå vil jeg på det sterkeste anbefale å starte med klyvet inn i syklon.Siden treet i utgangspunktet er det samme med noen forskjellige noder, gir det ingen mening å prøve en bue når syklon er mye lettere å utstyre.
Du kan endre TS under Bloodaquaducts eller ACT10 hvis du ønsker det.Det var da jeg ville føle meg mer komfortabel med å bruke dyktighet.

Videoer [8] inkludert Shaper Now og Elder (Fast Death)

Åpenbaringen

Cemetery T14 - https://youtu.be/2gbxgxyRzz8 [Arborix]
Armadura T14-15/Lighthouse - https://youtu.be/jv_5toqiztc [Arborix]
Mino Blue Map-https: //youtu.be/_7pj-j-c_mk [Arborix]
Phoenix - https://youtu.be/xeakasem8ze [Arborix]
Modeller - https://youtu.be/5vmajiu9_co [Arborix]
Gammel mann - https://youtu.be/nnlq6pmccgo [Sjelden bue]
Giftige kloakk T15 - https://youtu.be/8cf3xlxa8pa [Sjelden bueskjekt bryst]
Minotauro - https://youtu.be/crmtoy95ihk [Sjelden bueskjekt bryst]

Tre - juveler - perler
=================================================================================

Skudd & Barge Tornado Links
=================================================================================

Tornado -skyting->Flere større prosjektiler->Sysselsettingsstøtte->Ondskapsfulle prosjektiler->Brutalitet->Archer EspejismoOMaim

Jeg valgte også å bruke kjede i stedet for Mirage Archer nå.Siden jeg samlet flommen, er TS bare mitt eneste sekundære mål.

Bombing->Malay->Vicious Project->Økt kritisk skadeoTregere prosjekt->Brutalitet->Maim

Etter en liten ugagnSangujuela de EnergíaDet kan være bedre ennInc kritiske skade

* Merk at hvis du velger å gå med kritiske skader, må du finne en måte å skaffe minst 111 int for å bruke den.Det kan være vanskelig, så vær forsiktig.

Hansker-STØVLER-Hjelmkoblinger
=================================================================================

CWDT-Udødelig samtale

Kjøtt og stein->Maim

Økt varighet-Vaal Molten ShelloSmeltet skall
Stolthet
Skremmende banner

Raskere angrep-Blinkende pil
Presisjon- Nøyaktighet
Blod sinne- Freni anklager for å fjerne og øke angrepshastigheten.Nyttig i sjefer.

Jeg har innsett at jeg kan passe inn i en herald av renhet bare å senke presisjonsnivået nok til å ha 100% sjanser for å lykkes.Da det å ta raskere angrep av blinkende pil og slå en renhet Herald er et godt supplement.I tillegg har vi nå store håndlangere: d.

TRE
=================================================================================
Tl; dr
https://pastebin.com/frmeelxp - mer oppdaterte gults.

Denne fattige har treet mitt og andre Jankky -artikler som jeg la til å teste ting som forskjellige hansker, etc.
Hvis du ikke har en befolkning -
Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (2)

Vi har to viktige juveler som hjelper oss med forsvar og skade.
For mer forsvar, en tidløs juvel av dødelig stolthet, i henhold til løpene du får.
De store rullene her ville være forsterkende effekt.Selv om jeg var fornøyd, var jeg i stand til å få fri motstandskostnader.


Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (3)

For krenkelser tar vi tak i en liamy og spikrer den inn i juvelnoden til Blade of Cunning.Et annet godt sted for Lioneyes er Feller of Foes.

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (4)

Sjeldne smykker

Gode ​​sjeldne juveler vil inkludere
- Livet
- Fysisk skade
- Fysisk skade på bueangrep
- Større skade med buer
- Kritisk sannsynlighet/multi
- Attributter eller storfekjøtt om nødvendig.
* Lys under utsikten jeg hadde.Jeg får en blødning fra Maná i ringen min.Sanguijuela av morders merkevare er bare aktivert når man dreper.Da er en mer eller mindre nødvendig rulle absorpsjon av Maná i juvelen eller muligens i hanskene.Du kan også ta 1 sølvknute i treet til Savia Essence Group.Jeg beklager

Eksempel på juvel jeg bruker på grunn av behovet for int som hadde

Endelige merknader

Denne kompilasjonsguiden/skjermen vil fortsette og vil bli oppdatert over tid.Hvis jeg tok feil i noe eller mistet noe, så fortell meg.Jeg vil sette pris på det, dette er en læringsopplevelse for meg også.

Jeg må male dem alle.

Sist utgitt av Shineaut 24. juli 2020 2:20:29

Til slu*tt, 24. juli 2020, 2:14:40 a.m.

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (5)

publisert av
Skinne
i1. januar 2020, 20:51:10

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (6)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (7)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (8)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (9)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (10)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (11)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (12)

Sitat denne publikasjonen

Hvordan er nerfene?

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (13)

publisert av
Nevzat
i1. januar 2020, 21:15:45

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (14)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (15)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (16)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (17)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (18)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (19)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (20)

Sitat denne publikasjonen

""

Som det er etter nerfene

Deretter er korreksjon av bifurkasjon og endringene bemerkelsesverdige.Kombinert med HP og RES -endringer i sjefen, men sjefene T16 og metamorfene uten problemer fortsatt smeltet.Konstruksjonen forbedret virkelig etter å ha oppnådd AUL.

Jeg må male dem alle.

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (21)

publisert av
Skinne
i1. januar 2020, 21:27:30

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (22)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (23)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (24)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (25)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (26)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (27)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (28)

Sitat denne publikasjonen

Kan du publisere en videovideo?Viser klar og denne skaden?

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (29)

publisert av
Nevzat
i1. januar 2020, 21:54:21

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (30)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (31)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (32)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (33)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (34)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (35)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (36)

Sitat denne publikasjonen

""

Kan du publisere en videovideo?Viser klar og denne skaden?

Å, selvfølgelig, jeg vil gjøre det senere i dag.Imidlertid er det klare ikke det raskeste, men det er mykt for meg.

Jeg må male dem alle.

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (37)

publisert av
Skinne
i1. januar 2020, 22:07:40

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (38)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (39)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (40)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (41)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (42)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (43)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (44)

Sitat denne publikasjonen

Jeg spilte noe som denne siste ligaen, Nerfs forhindret meg i å prøve igjen, jeg elsker mester, prøv Clyclone -minibank og føler meg bra, jeg vil lagre denne tråden hvis jeg gir meg håp, takk OP.

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (45)

publisert av
På gløtt
i1. januar 2020, 23:03:11

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (46)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (47)

Sitat denne publikasjonen

""

På gløttskrev:

Jeg spilte noe som denne siste ligaen, Nerfs forhindret meg i å prøve igjen, jeg elsker mester, prøv Clyclone -minibank og føler meg bra, jeg vil lagre denne tråden hvis jeg gir meg håp, takk OP.

Jeg håper du gir deg håp, jeg elsket denne samlingen og inspirerte meg til å lage en guide for henne.

Jeg må male dem alle.

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (48)

publisert av
Skinne
i2. januar 2020, 1:27:01 a.m.

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (49)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (50)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (51)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (52)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (53)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (54)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (55)

Sitat denne publikasjonen

Har du prøvd en sjef (major eller alarm morder) med denne versjonen?Jeg er nysgjerrig på hvordan det fungerer

IGN: Hyrenfreak

Sist utgitt av Hyrenfreak 2. januar 2020 16:03:22

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (56)

publisert av
Hyrenfreak
i2. januar 2020, 15:55:11

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (57)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (58)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (59)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (60)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (61)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (62)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (63)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (64)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (65)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (66)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (67)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (68)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (69)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (70)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (71)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (72)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (73)

Sitat denne publikasjonen

""

Hyrenfreakskrev:

Har du prøvd en sjef (major eller alarm morder) med denne versjonen?Jeg er nysgjerrig på hvordan det fungerer

Elderslayers er ikke et problem, siden vi kan floke nesten alt, fra Drox.Selv om jeg stinker i Sirius 'kamp, ​​så han ville trenge mer allmennpraksis for ham, gjør Shaper for eksempel veldig bra.

Jeg må male dem alle.

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (74)

publisert av
Skinne
i2. januar 2020, 16:18:12

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (75)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (76)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (77)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (78)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (79)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (80)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (81)

Sitat denne publikasjonen

Jeg glemte å legge til en reserveplass, det er her jeg må publisere oppdateringer, antar jeg.

2/1/20
- Noen korrigerte stavefeil.
- Lagt til perler
- En video av Shaper og Phoenix ble lagt til

3/1/20
- Nye støvler og hansker inkludert.
- Oppdatert befolkning
- Aggregate Bandits -delen
- En forklaring ble lagt til min uforsiktighet med Sanguijuela de Maná.

7/1/20

- Video eldste kamp ble lagt til
- Informasjon ble lagt til seksjonen av perler om herald av renhet.
- inkludert en ny sjelden bue.

11/01/20

- Bombinglenker ble lagt til
- En ny eksplosjonskiste ble lagt til.
- 2 nye videoer ble lagt til som viser bombeangrep og eksplosive kister.
- Oppdatert befolkning
- Jeg la til en GIF, haha.

Jeg må male dem alle.

Sist utgitt av Shineaut 11. januar 2020 10:40:51

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (82)

publisert av
Skinne
i5. januar 2020, 3:55:08 a.m.

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (83)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (84)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (85)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (86)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (87)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (88)

Duelista - [3.11] Campeón Empalar TS+Aluvión | 6.5k+CV | Objetivo único decente | Todo el contenido - Foro - Path of Exile (89)

Sitat denne publikasjonen

Duelist - [3.11] Empalla TS+Flood Champion |6,5k+CV |Unikt anstendig mål |Alt innhold - Forum - eksilsti (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated:

Views: 6479

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.